Om Juristjouren

Om Juristjouren

För många människor har det alltid varit ett stort steg att kontakta en jurist eller advokat och av just den anledningen startade vi Juristjouren år 2004. Syftet var och är helt enkelt att tillgängliggöra och avdramatisera juridiken. För att göra detta började vi bl.a. med kostnadsfri rådgivning via telefon. Den fria rådgivningen blev med tiden vårt signum och är än idag väldigt uppskattad. Idag är det tusentals personer som ringer Juristjouren och får hjälp varje månad.

Många undrar om det verkligen är kostnadsfritt att ringa Juristjouren och ställa en fråga. Ja, det kostar inte mer än ett vanligt telefonsamtal. Vi kan erbjuda denna kostnadsfria tjänst eftersom vi väljer bort marknadsföring i tidningar, TV, tunnelbana, tåg och bussar m.m. Ring oss på 0771-333 444.

Våra rådgivare har, efter över tio års arbete med att svara på  tiotusentals juridiska frågor, hört det mesta och har bra koll på de allra flesta frågorna som dyker upp och vet hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Stance juristbyrå

 

Juristjouren är en del av Stance Juristbyrå. Om du är i behov av mer hjälp med ditt ärende finns möjlighet att boka ett möte med en jurist hos oss. Möte går bra att boka via rådgivarna på Juristjouren. Juristjouren/Stance juristbyrå finns på Tegnérgatan 15 i Stockholm.

Date:
Category: