Beställ Testamente

Så här hjälper vi dig upprätta testamente på distans

Om ni vill skriva ett gemensamt testamente som gifta eller sambor så väljer du Upprätta inbördes testamente. Om du vill ha hjälp med ett testamente för egen del så väljer du Upprätta testamente.

  1. Klicka på aktuell länk ovan och besvara frågorna i formuläret. Om du är osäker på någon fråga – fyll i så gott du kan, detta kan kompletteras i samtal med juristen
  2. Nästa vardag efter beställning ringer en jurist upp dig för att påbörja processen eller bestämmer en annan tid ni kan prata.
  3. Efter samtalet tar juristen fram ett utkast på testamente
  4. Efter ev. justeringar så skickas det slutliga testamentet till dig med info om hur det ska bevittnas och förvaras.
  5. När allt är klart skickar vi en faktura(1750kr + 25kr i faktureringsavgift).

(Observera att det i vissa fall kan vara så att det som önskas regleras i testamentet är av mer komplex och tidskrävande karaktär och således faller utanför ramen för ovanstående pris. I sådana fall meddelar juristen dig det så får du själv avgöra huruvida du önskar fortsatt hjälp av oss eller inte)

Det blir en trygghet för er att rådgöra med en jurist och inte endast få en färdigskriven mall eller blankett hemskickad i brevlådan. Kostnaden för ett testamente eller ett inbördes testamente är 1750 kronor. Faktura ställs ut efter samtalet med juristen är genomfört och testamentet har levererats till dig.

Upprätta testamente

Upprätta inbördes testamente