Kostnadsfri inledande rådgivning
Ring oss: 0771-333 444
Måndag - fredag: 8:00 - 17:00
Eller fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Om Juristjouren / Stance juristbyrå

För många är det ett stort steg att kontakta en jurist eller advokat. Juristjouren har därför tillgängliggjort och avdramatiserat juridiken sedan 2004.

För att göra detta började vi bl.a. med kostnadsfri rådgivning via telefon. Den fria rådgivningen blev med tiden vårt signum och är än idag väldigt uppskattad. Idag är det tusentals personer som ringer Juristjouren och får hjälp varje månad. Sedan starten 2004 har Juristjouren tagit emot uppåt 250 000 samtal och frågor.

Många undrar om det verkligen är kostnadsfritt att ringa Juristjouren och ställa en fråga. Ja, det kostar inte mer än ett vanligt telefonsamtal. Vi kan erbjuda denna kostnadsfria tjänst eftersom vi väljer bort marknadsföring i tidningar, TV, tunnelbana, tåg och bussar m.m. 
Ring oss på 0771-333 444.

Efter över femton års arbete med att svara på mängder av juridiska frågor har våra rådgivare hört det mesta och kan svara på de flesta frågor som dyker upp. 

Juristjouren är en del av Stance Juristbyrå. Om du är i behov av mer hjälp med ditt ärende finns möjlighet att boka ett möte med en jurist hos oss. Möte går bra att boka via rådgivarna på Juristjouren. 

 

 

 

Nya artiklar

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig

GDPR